De 5 valkuilen bij inkoop van materiaal voor installatiebedrijven

In bovenstaande video vertelt Ad Borgstein, Inkoop Manager bij Elektrotransfer, je over de 5 valkuilen bij inkoop van materiaal. Inkopen van materiaal is belangrijk voor een installatiebedrijf. Het heeft een grote bijdrage aan je bedrijfsresultaat. In deze korte video (3 minuten) komen de 5 belangrijkste valkuilen aan bod.

Gratis Inkoopvergelijk?

Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Ook jij kan besparen!

Laat ook een vrijblijvend gratis inkoopvergelijk uitvoeren.

Een inkoopvergelijk is hét startpunt om de inkoop te optimaliseren. De analyse geeft inzicht in uw huidige en de gewenste inkoopsituatie en bestaat uit een financiële en een kwalitatieve analyse.

Wat is het doel?

Het doel van de analyse is, naast inzicht, het formuleren van doelstellingen en het inzichtelijk maken van het verbeterpotentieel.

Wat levert het op?

Wij stellen aan de hand van de gedane analyse een verbeterplan op met besparings- en verbetermogelijkheden. Met de resultaten van de inkoopanalyse kunt u direct aan de slag om kostenbesparingen te bereiken.

We hebben van jou nodig:

Een zo gedetailleerd mogelijk bestand met inkoopgegevens van de afgelopen maanden/kwartaal en/of een artikelomzetbestand van je grossier met artikelnummers en prijzen.* *Heb je deze gegevens niet bij de hand en heb je wel interesse in een inkoopvergelijk? Laat dan toch je gegevens achter, dan nemen we contact met je op, om alsnog het vergelijk uit te voeren.

Doe gratis en vrijblijvend de inkoopvergelijking en ontvang persoonlijk advies!

Wij bieden u nu een unieke kans om uw condities te vergelijken met dat van een groot inkoopcollectief. Wilt u weten of u ECHT SCHERP inkoopt? Vraag onze inkoopanalyse nu aan en zie wat u kunt besparen!