• Over ons

    We helpen de individuele installateur door collectieve samenwerking.
    Leer ons beter kennen en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Wij helpen je succesvoller te worden

Het is onze missie om jou als installateur verder te helpen met je inkoop

Persoonlijk en inzichtelijk

Elektrotransfer werkt aan de beste condities. Doordat wij continu in gesprek zijn met de groothandels en de fabrikanten kun jij als installateur profiteren van scherpe condities en goede bonusafspraken. Doordat wij alle ontwikkelingen in de markt op de voet volgen kunnen wij jouw altijd adviseren wat voor jouw bedrijf de beste keuze is. Naast het inkoopadvies begeleiden wij ook als je vragen hebt over de bedrijfseconomische kant van je bedrijf. Wij helpen je graag om succesvoller te worden en meer rendement uit je bedrijf te halen.

Ferdinand Hogenes
Directeur

Ad Borgstein
Inkoopmanager

Onze werkwijze

Bekijk wat het betekent om lid te zijn van Elektrotransfer

1  |  We geven je (gratis) een inkoopvergelijk

Met een inkoopvergelijk kun je geheel vrijblijvend bekijken wat je voordeel op de inkoop gaat zien.

2  |  Financieel voordeel

Ben je lid geworden van Elektrotransfer? Dan krijg je gelijk korting op je inkopen. Je behoudt altijd zelf de vrijheid om te kiezen waar en wat je inkoopt.

Elektrotransfer helpt jou verder met je inkoop. Als inkooporganisatie geven we inzicht, persoonlijk advies en zorgen we voor meer rendement.

3  |  Omzetrapportages

Per jaar krijg je 6 omzetrapportages, eerst per 3 maanden en in het laatste kwartaal per maand. Op deze manier blijf je heel op goed op de hoogte van kansen op een voordeligere inkoop. Onze inkoopmanager helpt je hier persoonlijk bij.

4  |  Inkoopanalyses

Naast de kwartaalrapportages ontvang je per jaar ook 2 inkoopanalyses. Ad Borgstein, onze inkoopmanager, komt bij je langs om jouw inkoop eens extra goed te bekijken. Zo bekijk je samen waar verbeterpunten liggen.

5  |  Advies

Het hele jaar door kun je van ons advies krijgen. Ferdinand Hogenes, onze directeur, geeft advies op bedrijfskundig niveau en helpt jou om financieel zo rendabel te werk te gaan.

6  |  Kennis

Jaarlijks organiseren we meerdere trainingen en gezamenlijke dagen. Dit helpt je om je kennis op peil te houden. Ook kun je je ervaringen met andere installateurs delen.

7  |  Ontspanning

Samenwerken heeft voor ons niet alleen een zakelijke kant. We ontspannen graag op ons jaarlijkse golftoernooi. Daarnaast organiseren we reizen naar het buitenland of naar beurzen. Dit vergroot je kennis van de markt, maar zorgt tegelijk ook voor een leuke tijd met elkaar!

Benieuwd wat jij kunt besparen op je inkoop?

Doe de Quickscan en ontdek in een paar minuten wat jouw voordeel kan zijn.

Partners

Wij werken samen voor meer resultaat

We hebben contracten met 6 groothandels en verscheidene fabrikanten. Bekijk met wie wij allemaal samenwerken: